Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Pápa 
 

Hivatkozási szám: 5599979
Ingatlan adatai
Irányár: 25 900 000 Ft
Típus: lakás (panel)
Kategória: eladó
Alapterület: 69 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+2
Építés éve: 1980
Szintek száma: 1
Részletes leírás
***EGYEDI LEHETŐSÉG a pápai Kilián lakótelepen! Újonnan szigetelt panel társasház harmadik emeleten várja új tulajdonosát egy 69 négyzetméteres, PRAKTIKUS elrendezésű ingatlan. Ezen idilli helyszínen az EGYEDI MÉRŐVEL felszerelt, RADIÁTOROS HŐLEADÁSÚ HÁZKÖZPONTI fűtéses otthon igazán kellemes meleget biztosít.***

A lakásban egy NAGY szoba található FRANCIA ERKÉLLYEL, ami tökéletes helyszínt biztosít a reggeli kávézásokhoz. Ezen kívül az ingatlanban további két külön bejáratú félszoba, előszoba, étkező, konyha, fürdő és külön WC állnak a lakók rendelkezésére.

Az ingatlan jelenleg JÓ ÁLLAPOTBAN van, akár azonnal költözhető, de igény szerint saját ízlésének megfelelően fel is újítható. A bejárati ajtón kívül az összes nyílászáró MŰANYAG HŐSZIGETELT NYILÁSZÁRÓ, így a hő és hangszigetelés kiváló.

A lakáshoz tartozó közös költség mindössze 18 ezer forint, amely a FŰTÉS ÉS A MELEGVÍZ KÖLTSÉGÉT is tartalmazza!

A parkolás az ingatlan előtt ingyenesen megoldott. Mindemellett a társasház közelében található ORVOSI RENDELŐ, BEVÁSÁRLÓKÖZPONT , ÓVODA és POSTA, stb így a mindennapi szükségletek könnyedén kielégíthetők.

Az ingatlan BÚTOROZATLAN, nem lakott.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is, időpontegyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk.

Energetikai tanúsítvány: jelenleg még nincs.
Érdeklődni: +36-20/4757-888 Nagy Zoltán OTP Ingatlanpont
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Nagy Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-475-7888
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: