Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Recsk 
 

Hivatkozási szám: 5605947
Ingatlan adatai
Irányár: 19 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 1965
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladó Heves megye, Recsk településen, egy 1029 m2-es telken lévő vegyes szerkezetű, 3 szobás, családi ház. Az ingatlan kitűnő állapotú, tetőszerkezetét cserép héjazat borítja, fűtése gáz-konvektoros és cserép kályha. A ház folyamatos felújításon esett át az idők folyamán, így az ablakok már műanyagra lettek cserélve, a vezetékek részben rézre cserélve stb. Az épület egy része alatt pince, az udvaron garázs és melléképületek találhatóak. A minden igényt kielégítő, gyönyörű rózsákkal, veteményessel, fákkal ellátott kert öntözését fúrt kút biztosítja.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, CSOK, FALUSI CSOK megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi, adótanácsadói közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Cégünk digitális rendszerrel dolgozik, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal! Azonosító: M251462
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M251462-ITV
További adatok
Telekterület: 1 029 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 20 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest X. kerület Kőrösi Csoma út - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Biróczki Attila
Hirdető telefonszáma: +36-30-961-7263
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: