Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szegvár 
 

Hivatkozási szám: 5607408
Ingatlan adatai
Irányár: 20 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 72 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1970
Szintek száma: 1
Részletes leírás
CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!! Eladásra kínálunk Csongrád-Csanád vármegyében Szegváron egy 2 szobás házat. A belső felújítási munkálatokat az elmult években elvégezték ( villany , víz, csatorna ) Két szoba, konyha, előszoba burkolatai laminált padló, a fürdőszoba hidegbulkolatos. A fő épület része vályog, a bővítmény téglából épült amelyet hőszigeteléssel borítottak be. A külső munkálatok még nem fejeződtek be teljesen, de a belső terek kényelmes lakhatást biztosítanak. Az 1019 m2-es udvaron a melléképületekben bőven van hely tárolásra, garázs kialakítására. A fák nyáron kellemes árnyékot adnak. Egy kerti tavacska és egy fedett kerti kiülő hangulatos pihenést biztosít lakóinak.
Szegvár bővül, fiatalodik így egyre több fiatal válsztja lakóhelyül. Az ingatlan alapterülete egy gyermekes falusi CSOK-ra alkalmas.

Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Referencia szám: M270999
További adatok
Telekterület: 1 011 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Orovecz Józsefné
Hirdető telefonszáma: +36-30-535-2397
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: