Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Hódmezővásárhely 
 

Hivatkozási szám: 5607617
Ingatlan adatai
Irányár: 13 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 125 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1930
Szintek száma: 1
Részletes leírás
NAGYCSALÁDOSOK, TÖBB GENERÁCIÓ, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!

Hódmezővásárhely, Susán városrészén, rendezett utcában, 596m2-es telken eladó egy 125m2-es, KÉT LAKÁSSÁ ALAKÍTOTT, de akár 3 lakásossá is bővíthető, belülről kisebb ráfordítással költözhető, külsőleg felújításra szoruló, hagyományos építési móddal épült családi ház, HATALMAS FEDETT TERASSZAL, tárolóhelyiségekkel.

Az ingatlan egy szintes, egymás mögött két lakást alakítottak ki benne, melyek önálló bejárattal, a ház előtt található, 30m2-es, FEDETT TERASZRÓL nyílnak. A nagyobbik lakrész 75m2-es, két különnyíló szoba, egy étkezős konyha, fürdőszoba+wc és egy előszoba helyiségek alkotják, kifejezetten tágas, jól berendezhető terek jellemzik. A kisebbik lakrész 35m2-es, két különnyíló szobás, a szobákon kívül egy előszoba és egy fürdőszoba+wc helyiségek találhatóak meg benne. Konyhát jelenleg nem tartalmaz, de a helyiség könnyen kialakítható az előszobában és a nappaliban is.

A kisebbik lakrészhez kapcsolódóan, az épület egy műhellyel és egy tárolóval folytatódik. E két helyiség területével a lakrész akár bővíthető, de a két helyiség akár egy harmadik, kb. 35m2-es lakrészként is kialakítható.

Mind a lakások, mind a tároló és a műhely a térképszelvényen is fel vannak hiánytalanul tüntetve. Az ingatlan 1/1 tulajdon, tehermentes, azonnal birtokba vehető, hitellel vásárolni tervező érdeklődőket is szívesen várunk.

Az épület belső állapota részben felújított. A nagyobbik lakrész pár kisebb munkálat ( pl. laminált padló pótlása ) után költözhető állapotban van. A kisebbik lakrészben szintén, főképpen befejező munkálatok szükségesek, melyek akár házilag is könnyen megvalósíthatóak.
Az épületek fűtését gázcirkó szolgáltatja, a hőleadókat korszerű lapradiátorokra cserélték. Korábban ezen felül is több műszaki felújítás megvalósult.
A ház külsőleg felújítást igényel, azonban jól megépített, masszív szerkezetű.

A jelenlegi 2, de akár kialakítható 3 lakrész okán kifejezetten ajánlom összeköltöző generációk, nagycsaládosok figyelmébe is. Befektetési céllal is remek választás, az egy helyen található, 2-3 lakrész kisebb gonddal, könnyen, jó megtérülést kínálva bérbe adható.

A telek 596m2-es, közel négyzet alakú, jól használható. Pihenő, sütögetőhely, parkosított kert lehetőségen mellett, több autó számára is biztosít parkolóhelyet. A szomszédság és az utca csendes, rendezett.

A közelben minden megtalálható, amire a mindennapi életben szükség lehet. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. Tömegközlekedéssel jól elérhető, számos helyi autóbusz állomása pár perc sétára található, de a Szegedre közlekedő gyorsvillamos állomása is kényelmesen elérhető.

Az ingatlan irányára: 13,9 M Ft

Irányár: 13900000 Ft

Referencia szám: HZ066481
További adatok
Telekterület: 596 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 30 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Corvinnegyed
Kapcsolattartó: Borbély Ádám
Hirdető telefonszáma: +36306317883
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: