Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonfűzfő 
 

Hivatkozási szám: 5608571
Ingatlan adatai
Irányár: 53 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 34 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 1
Építés éve: 2022
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladó egy 34 m²-es, nagyon jó állapotú lakás, 53 900 000 HUF vételárral, Balatonfűzfő csendes és nyugodt részén. Ez a kiváló minőségű, tégla építésű ingatlan 2022-ben épült, így tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének egy újszerű otthonba költözni.

Összességében ez a lakás ideális lehet azoknak, akik egy modern, kényelmes otthont keresnek Balatonfűzfőn, legyen szó akár otthonról, akár befektetésről. Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot minél előbb és legyen Ön az új tulajdonosa ennek a csodálatos ingatlannak!

A lakás része egy zárt udvaron található autóbeálló és az épületben egy tároló is rendelkezésre áll. Ez különösen előnyös azoknak, akik szeretik az autójukat biztonságban tudni. További vonzereje az ingatlannak, hogy a Balaton partja csak egy rövid sétányira található, így a nyári napokat a víz partján tölthetjük, vagy akár befektetésként is működhet, kihasználva a térség turisztikai népszerűségét.

Az apartman modern, gépesített konyhabútort kínál az új tulajdonosnak, mely tökéletes alapot biztosít a kényelmes mindennapokhoz és a vendégek fogadásához is. Az ingatlan jellegéből adódóan udvar nézetű, amely nyugodt és békés környezetet biztosít, így alkotva a tökéletes menedéket a város zajától.

Ritka lehetőség, kiváló befektetés, hívjon megtekintésért!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: LK035207
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Csillaghegy
Kapcsolattartó: Kengyeli Diána
Hirdető telefonszáma: +36303294954
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: