Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonfüred 
 

Hivatkozási szám: 5609099
Ingatlan adatai
Irányár: 299 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 140 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított
Szobák száma: 5
Építés éve: 2018
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Igazi varázslatos kuriózum Balatonfüred panorámás részén!

Eladásra kerül egy minimál stílusú, hőszivattyús rendszerrel működő önálló ház a Délvölgyi villaparkban 500 nm-es kerttel, medencével.
A házban közel 50 nm-es nappali-étkező-konya, mely közvetlen teraszkapcsolatos a medencével és körbe öleli az intim, öntözőrendszerrel felszerelt kert, továbbá 4 hálószoba, két fürdőszoba, vendégmosdó és háztartási helység is megtalálható.
Az épületet a modern és praktikus elegancia jellemzi, a hőszivattyú Panasonic márkájú, magas minőségű háztartási gépek és szaniterek lettek beépítve (mosó és szárítógép is) NGBS - ICON-nal vezérelt padlófűtés és mennyezeti hűtés kialakítással (mobilapplikáció illeszthető hozzá), Paradox riasztórendszer és külső 4 kamerás (HiK-Connected) biztonsági rendszer tartozik hozzá.
Az ingatlanhoz tartozik egy zárt, 18 nm garázs 8 M Ft értékben és 2 db felszíni beálló 2,5-2,5 M-Ft értékben, melyek kötelezően megvásárolandók.
A teljes bútorzat (mobiliák), beleértve a kültéri bútorokat és a nem beépített háztartási gépeket, 8M Ft értékben szintén megvásárolandók.
Ajánlom mindazoknak, akik a Balaton északi fővárosának szerelmesei, fontos nekik a kis költséggel való fenntarthatóság, a modern műszaki felszereltség, és nem szeretnének építkezni, hanem csak birtokba venni ezt a kedves, mosolygós luxus ingatlant!
Várom megtisztelő megkeresésüket, hívásukat!
További adatok
Telekterület: 504 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Balatonfüred - Aranyhíd sétány
Kapcsolattartó: Sali Réka
Hirdető telefonszáma: +36205201945
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: