Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szarvas 
Strand utca 

Hivatkozási szám: 5613798
Ingatlan adatai
Irányár: 59 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 114 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1973
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Belvárosi Társasházi Lakás Szarvas!
Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy befektetés is az ön és szerettei jövőjébe. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy kivételes otthon tulajdonosa legyen egy közkedvelt helyen. Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedi ajánlatot!
A 114 nm-es lakás Szarvas belvárosához közel, mégis nyugodt, rendezett, kertvárosi részen található. Az ingatlanon 2019-ben korszerűsítést, átalakítást és felújítást végeztek. A munkálatok kiterjedtek a teljes villany, víz, csatorna hálózatra és megújult a fűtés rendszer is. A felújítást kiváló minőségű anyagok, esztétikus burkolatok, minőségi gépek és berendezések felhasználásával valósították meg. Minden nyílászáró cseréjét elvégezték, ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval látták el. Az átalakításnak köszönhetően a mai kor elvárásainak megfelelő helyiségek lettek kialakítva. A földszinten tágas nappali, konyha étkezővel, tusoló wc-vel, valamint előszoba és egy kertkapcsolatos fedett terasz kapott helyett.
Az emeleten három hálószoba, tágas fürdő wc-vel és közlekedő található. Az ingatlan fűtéséről kombi kazán gondoskodik radiátoros és padlófűtéses hőleadással, hűtését korszerű klímaberendezés biztosítja. Igény esetén a lakás bővíthető, minden adott a tetőtér beépítéséhez. A lakáshoz tartozik egy 18 nm-es különálló garázs és egy 6 nm-es tároló is.
Időpont egyeztetésért hívjon bizalommal!
Nagyné Csécsei Éva 06-30/261-8416

Referencia szám: LK018491-ITV
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Békéscsaba, Andrássy út
Kapcsolattartó: Nagyné Csécsei Éva
Hirdető telefonszáma: +36302618416
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: