Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Zirc 
 

Hivatkozási szám: 5618045
Ingatlan adatai
Irányár: 67 890 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 170 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 1960
Szintek száma: -
Részletes leírás
Kedves Érdeklődő!

Családi otthonra vágyik a felkapott Zirc városában? Akkor ez az ingatlan lehet az Ön számára megfelelő! A 170 nm-es lakóingatlan jó állapotban van és egy 1040 nm-es telken helyezkedik el.
A 2 szintes 3 hálószobával, 1 félszobával és 2 fürdőszobával rendelkező otthon tökéletesen alkalmas családok, vállalkozások számára. Az ingatlanhoz kettő önálló garázs is tartozik, így parkolási lehetőséggel sem kell bajlódnia.

Az ingatlan a csendes Vak Bottyán utcában található, de a városközpont is könnyen elérhető. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, mivel a közlekedési lehetőségek kiválóak. Az ingatlan közelében találhatóak a fontosabb tömegközlekedési megállók is, így azoknak sem kell aggódniuk, akik nem rendelkeznek autóval.

A környék előnyös adottságai közé tartozik a biztonság, a nyugalom és a zöld környezet. Az ingatlan egy olyan környéken található, ahol a családoknak minden szükséges szolgáltatás elérhető, így az iskolák, középiskolák, óvoda-bölcsőde, boltok, uszoda és a többi fontos intézmény is könnyen elérhető.

Az ingatlan fűtése gázzal történik, és a fűtési költségek sem jelentenek majd gondot, mivel több lakásos családi háznak van minősítve, két külön bejárattal rendelkezik. Az ingatlan bútorozatlan, az új tulajdonos szabadon alakíthatja ki az otthonát.

A villany és vízvezetékek cseréje 2004-ben, a tető felújítása 2005-ben történt, 3 fázis kiépítve.

Az ár alkuképes.
Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne több információt kapni az ingatlanról, akkor keressen minket bizalommal. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a kérdéseivel kapcsolatban.
Teljes körű ügyintézéssel - ügyvéd, bank-semleges hiteltanácsadással, biztosítás, CSOK +- állunk rendelkezésére!
További adatok
Telekterület: 1 040 m2
Kert mérete: 1 040 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: B&B Ingatlan powered by RH tanácsadói
Kapcsolattartó: Katorné Marika
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6732
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: