Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tilaj 
 

Hivatkozási szám: 5624105
Ingatlan adatai
Irányár: 46 544 400 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 108 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: új
Szobák száma: 5
Építés éve: 2022
Szintek száma: -
Részletes leírás
Eladásra kínálok Tilajújhegyen egy közel 13000 n2-es téglalap alakú belterületet, mely művelési ág alól ki lett vonva, így azonnal birtokba vehető.
A területen jelenleg három Interfrigo izotherm konténerből álló épület együttes található, melyek bárhogy variálhatóak. Az eredeti térképen még fel van tüntetve a korábbi gazdasági épület, így akár annak az újra építése is egyszerűen megoldható, bár a telek beépíttethetősége 30%. A terület épülethez közeli telekhatárán kis fenyves található, feljebb idősebb gyümölcsfák valamint rét.
Víz, villany bevezetve, bioülepítő rendszer a szennyvíznek kiépítve, gáz az utcában igény esetén, optikai internet kiépítve.
A konténerek téliesítve vannak, 15 cm-es szigeteléssel, infra fűtéssel, 2 fürdőszoba valamint 2 hálószoba van egyikben kialakítva . a másik konyha+nappaliként lett felszerelve, a harmadik kialakításra vár. U alakú elhelyezésüknek köszönhetően aki kicsinyelli a teret egy hatalmas nappalit vagy közösségi teret tud kialakítani közöttük.
Ajánlom önellátó gazdálkodásban gondolkozók számára, állattartóknak, falusi turizmus céljára, akár kemping is kialakítható köszönhetően a Balaton, Hévíz, Kehidakustány, Keszthely közelségének.

Az ár irányár, amennyiben lát benne fantáziát, tegyen rá egy ajánlatot!
További adatok
Telekterület: 12 682 m2
Kert mérete: 12 682 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Májer Kinga
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 5451
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: