Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Földeák 
 

Hivatkozási szám: 5633555
Ingatlan adatai
Irányár: 16 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 89 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1973
Szintek száma: -
Részletes leírás
Tisztelt Érdeklődő
Ha ön is azok közé tartozik, akik régóta ingatlant keresnek, de még mindig nem találták meg a tökéletes otthont, akkor itt az ideje, hogy megismerje az ajánlatunkat. Egy azonnal költözhető átlagos belsővel rendelkező földeáki lakás áll rendelkezésére, amely akár megfelelhet minden elvárásának.
Az általunk kínált lakás minden szempontból ideális választás lehet. Mindössze 11 kilométerre található Makótól, Szegedtől 30 percre, így egyaránt élvezheti a nyugalmat és a lehetőségeket, amelyek egy kisebb közösségben megtalálhatóak, de még sincsenek elzárva a nagyvárosi élettől. A 89 négyzetméteres alapterületen a 3 db szoba parkettával burkolt, a többi helyiség járólapos. A fűtése gázkonvektorokkal történik a melegvizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan állapota ugyan átlagos, de azonnal költözhető, így nem kell várakoznia a beköltözéssel. Kényelmét pedig tovább fokozza a lakás két szintje, amely lehetővé teszi a célszerű elrendezést és a privát tereket minden családtag számára.
De itt még nincs vége! A lakáshoz tartozik egy belső udvarra néző terasz is, ahol élvezheti a friss levegőt és a kikapcsolódást. Emellett saját kerttel, garázzsal és tárolókkal is rendelkezik, így elegendő helyet biztosít az ön tárgyainak és hobbi tevékenységeinek.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: H
CO2 kibocsátás: G
Ne habozzon tovább, ez az ingatlan a nyugalmat és a kényelmet kínálja!
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és segítünk önnek megtalálni álmai otthonát!

Földeákról bővebben itt: http://foldeak.hu

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.

Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H469290 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#OtthonCentrum #Ingatlanvasarlas #Mako #Ingatlankereses #OtthonKereses #Foldeak #Lakashitel #Lakaspiac #Ingatlanpiac#3szoba #Hagymatikum #Otthoncentrummako #teglalakas
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 10 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Lipták Tibor István
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 6236
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: