Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszaszentimre 
 

Hivatkozási szám: 5635199
Ingatlan adatai
Irányár: 9 990 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 57 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 4
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
Részletes leírás
A Tisza-tóhoz közel a Tiszaszentimréhez tartozó Újszentgyörgyön falusias környezetben, csendes, murvás utcában kínálok eladásra egy terméskő alapra, vályogból épült négy szobás családi házat.
Közel a Tisza-tóhoz, mégis távol annak zajától, csendes, biztonságos település várja a gazdálkodni, vállalkozni, horgászni, vadászni, pihenni vágyó érdeklődőket.
Az épület hagyományos kályhával fűthető. Az udvaron található melléképület pincével, illetve egy garázs. Az ingatlan 6156 nm-es portán található, gyümölcsfákkal, illetve szépen termő diófákkal. A telkek vége a szomszédos utcára nyílik, így két utcából is megközelíthetőek. Amennyiben valaki nagyobb telken szeretne gazdálkodni, illetve állatot (pl. lovakat) szeretne tartani, akkor még egy szomszédos telek is eladó, melynek mérete 2517 nm, így már 8673 nm állna rendelkezésre egy álom megvalósítására.

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#tiszató #tiszaszentimre #újszentgyörgy #elegáns #felújított #felújítandó #költözhető #kertkapcsolat #vályog #üdülő #családias #nyugodt #rendezett #eladó #egyedi #olcsó#jólokalizáció #falusias #
További adatok
Telekterület: 6 156 m2
Kert mérete: 6 156 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Lang Zsolt
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 3651
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: