Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tiszanána 
 

Hivatkozási szám: 5636854
Ingatlan adatai
Irányár: 50 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: 1989
Szintek száma: -
Részletes leírás
A Tisza-tónál, egy csendes, nyugalmas nagyközségben, Tiszanánán páratlan lehetőség mindazoknak, akik szeretnének részesei lenni az Európa-szerte egyedülálló vízi világ mindennapjainak! Minden ami víz és minden ami természet!

A település jó közlekedésű, csendes aszfaltozott utcájában egy 760 nm-es telken beton alapra épült, ytong és tégla falazatú, 150 nm-es családi ház ELADÓ!
Az összközműves, 2 szintes épület remek szerkezeti és esztétikai állapotban várja leendő tulajdonosát!

A házba egy hangulatos, fedett, boltíves teraszról juthatunk be és egy előszobába érkezünk. Innen balra nyílik egy hatalmas és kellően világos szoba, amely jelenleg nappaliként funkcionál. Itt található a képeken is látható és nemrég épített, zöld cserépkályha (csak ennek az értéke 7 számjegyű!). Jobbra egy másik helyiségen (ami akár ebédlő is lehet) keresztül juthatunk a tágas konyhába, amely a ház hátulja felől külön bejárattal rendelkezik, továbbá innen nyílik a lenti fürdőszoba. Ebben az ebédlőben van a másik cserépkályha is. Visszatérve az előszobába a lépcső mellet található egy másik toilett (gyerekesek, nagycsaládosok tudják, miért fontos!). A széles és jól járható lépcsőn egy emeleti előtérbe érünk, ahonnan jobbra és balra is egy-egy háló, hozzátartozó saját fürdőszoba és gardrób került kialakításra (egymás tükörképei).

A ház alatt hatalmas, hidegburkolt pince és kamra helyiség, továbbá egy csónaktároló is található!

Extrák:
- kamera rendszer
- elektromos kerítés

A méretéből fakadóan könnyen karban tartható telken található egy jelenleg tárolóként használt melléképület és egy fedett garázs is! Lehet ez családi ház (több generációs is) vagy akár szálláshelyként is üzemelhet hála a környék kiemelt turisztikai helyzetének. Így néhány év alatt vissza is termeli az amúgy sem túl magas árát! Ilyen minőségben és ilyen négyzetméter áron nem talál jobbat a környéken! Megéri megtekinteni!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon még MA és nézzük meg együtt!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.
További információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H479069-es megbízási számra!
További adatok
Telekterület: 760 m2
Kert mérete: 760 m2
Erkély mérete: 13 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Varga József István
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9406
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: