Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Abádszalók 
 

Hivatkozási szám: 5637403
Ingatlan adatai
Irányár: 24 100 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 72 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 1964
Szintek száma: -
Részletes leírás
A város közvetlenül a Tisza-tó partján fekszik, melyet a turisták igen kedvelnek. A nyaraló ingatlanok száma meghaladja a 200-at, tehát igen kedvelt üdülő és pihenőhellyé nőtte ki magát az utóbbi évtizedben.

Található itt bölcsőde, óvoda, általános iskola és minden igényt kielégítő boltok (PENNY,COOP, REAL, fagyizók, ruha butikok,stb.). Több vendéglátó és szórakozó hely is üzemel a városban és közvetlenül a Tisza-tó partján. Nyaranta igen nyüzsgő élet van, hisz a változatos programok vonzzák a fiatalabb és az idősebb vendégeket egyaránt. Télen, aki szereti a hideg évszakban is a Tiszát, lehetőség van a meleg vizes strandon pihenni, relaxálni és a környék vadregényes tájain barangolni.

A hirdetésben szereplő ingatlan a város csendes, nyugodt, kertvárosias részén, a parthoz közel helyezkedik el. A lakóépület beton sávalapra és beton lábazatra, tégla falazattal, fa födém gerendázattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel épült. Az ingatlan folyamatos felújítás alatt áll kivülről. A belső felújítás elkészült. Itt új vízbekötés, csatornázás, komplett új fürdőszoba lett kialakítva, valamint az elektromos hálózat is megújult. Az épületben eredendően vegyes tüzelés állt rendelkezésre, de a felújításkor hűtő-fűtő klímák lettek beépítve. Az egész épületben a hideg és meleg padlóburkolatok is teljesen újak. Az udvar jelenleg is rendezés alatt áll, viszont az utcai kerítés teljesen új.Az ingóság (bútorok) külön megállapodás tárgyát képezik.

Ár egyeztetéssel csere Debreceni panellakás érdekli az eladót!

Amennyiben egy pont ilyen ház az elképzelése akár folyamatos ott lakásra, vagy nyaralóként, akkor ne késlekedjen, hívjon, egyeztessünk időpontot és meg tudom mutatni! Tapasztalni fogja, hogy az épületbe belépve még az idő is hátradől és megpihen! Keressen a megadott elérhetőségemen!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

A falusi CSOK Abádszalókon is elérhető, igényelhető!!

Hétvégente az irodában ügyeletet tartunk ügyfeleink részére!


#tiszato #abadszalok #vizisportok #csuszda #vendeglatas #udules #nyaralo #horgaszat #pihenes #kikapcsolodas #debrecenipanelcsere
További adatok
Telekterület: 623 m2
Kert mérete: 623 m2
Erkély mérete: 20 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Csendes Gyula
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: