Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Poroszló 
 

Hivatkozási szám: 5637672
Ingatlan adatai
Irányár: 22 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 73 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Részletes leírás
Tisza-tó nyugati kapujában, Poroszló településen kínálunk eladásra egy felújítás alatt álló, két utcára nyíló telken fekvő, 2in1 családi házat. Poroszló idegenforgalmi szempontból jelentős láncszeme a Tisza-tónak. A település közlekedés szempontjából igen előnyös elhelyezkedésű. Az aktív turizmus több fajtája szempontjából,- kerékpár - és vízi turizmus, lovaglás, természetjárás, horgászat - kiváló adottságokkal rendelkezik.

Az ingatlan lokalizációját tekintve központi helyen, lakóövezetben, nyugodt csendes környezetben, aszfaltos úton jól megközelíthető helyen található, a Tisza-tó, Ökocentrum, falusi piac, párperces sétával elérhető,

A felújítás megkezdődött az ingatlanban, de a munkálatok teljes befejezése már az új tulajdonosok elképzelései szerint alakíthatók ki. Ha új családi fészkét keresi, akkor megtalálta. De további lehetőséget is tartogat magában az ingatlan. Ha inkább befektetésben gondolkozik, akkor is jó helyen jár, ugyanis az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, két külön fürdőszobával és egy egyszerű térelválasztással, akár két külön apartman is kialakítható. A fürdőszobák burkolás és a szaniterek felszerelése előtt álnnak, így ízlés szerint álmodható és kivitelezhető.

Az ingatlan egy 1022 négyzetméteres sarok telken fekszik, ahol további melléképületek is találhatók és egy kis kreativitással azok is újragondolhatók. A telken 3 személyautó kényelmesen tud parkolni, amely szintén előnyös, ha apartmanozásban gondolkozunk. Víz, villany, csatorna bekötve, gáz a telken belül található, de tekintettel arra, hogy 4 db klíma van felszerelve, a fűtés és a hűtés is megoldott egyben. (H tarifa)

Ajánlom mindazoknak akik szeretnének népszerű Tisza-tavi településen közel az Ökocentrumhoz jó áron ingatlant vásárolni.
Felkeltettem az érdeklődését? Ne habozzon! Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#poroszló #okocentrum #house #befektetés #vizitura #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #tiszato #frekventált #kozponti #horgaszat #sale #vizitura #tiszalake
További adatok
Telekterület: 1 022 m2
Kert mérete: 1 022 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Kaszás Enikő
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8911
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: