Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Bánk 
 

Hivatkozási szám: 5638256
Ingatlan adatai
Irányár: 44 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 117 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 3
Építés éve: 1971
Szintek száma: -
Részletes leírás
Falusi turizmusra alkalmas ingatlan.

Bánk központjában, a Bánki tótól egy karnyújtásnyira található egy 119 négyzetméteres, vegyes falazatú családiház melléképületekkel és lakókocsi beállókkal.
A telek 2446 négyzetméter, két utcára nyílik.
A családiház felújítását elkezdték, a befejezés az új tulajdonosra vár.

A telek alsó részén található egy 13.5 négyzetméter hasznos alapterületű épület, melynek fűtése gázkonvektorral lett megoldva, a víz és villany bekötésre került.

További melléképületként egy kovácsműhelynek megálmodott 26 négyzetméter alapterületű, tégla építésű kis ház is a vételár részét képezi, melyet díszházként használtak. A villany, a víz és a gáz bekötésre került, valamint új tetővel látták el a közelmúltban.

A telek mérete 2446 négyzetméter, gyönyörűen rendezett, fenyőkkel telepített, található rajta egy ásott kút, egy faház. tároló, bográcsozó, szaletli.

A telek és az ingatlan adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas egy gyönyörű vendégház kialakítására, mely nagyon keresett a környéken a falusi turizmus fellendülése kapcsán, továbbá állandó lakhatásra is megfelelő nyugodt, csendes környezetre vágyóknak, hiszen a közelben mindent megtalálunk mely a mindennapi élethez szükséges (polgármesteri hivatal, óvoda, bolt, orvosi rendelő, posta, üzletek, éttermek, wellness szálloda), és Budapest autóval alig egy órára elérhető a településről.

Bánk Nógrád megye délnyugati részén fekszik, 60 kilométerre Budapesttől. Több irányból igen könnyen megközelíthető. A szlovák határ az E75 nemzetközi úton 15 km, Vác 30 perc alatt elérhető.
Bánk nevezettességge a gyönyörű Bánki-tó. A tó környéke a csodás fekvésének köszönhetően remek üdülőhely. A közel hét és fél hektáros tó kedvelt úti cél a fürdőzni vágyók és a horgászok számára egyaránt. A környékén található népszerű kirándulóhelyek közül meg kell említenünk a Nógrádi várat, a Diósjenői horgásztavat, a Sehol sziget Természetparkot és a Gyadai Tanösvényt, ezeken felül a Börzsöny és a Dunakanyar további mesés úti célokat tartogat az ide látogatóknak.
További adatok
Telekterület: 2 446 m2
Kert mérete: 2 446 m2
Erkély mérete: 5 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Fábián Árpád
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9866
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: