Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Mosonmagyaróvár 
 

Hivatkozási szám: 5638285
Ingatlan adatai
Irányár: 76 990 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 116 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 2012
Szintek száma: -
Részletes leírás
Kivételes lehetőséget mutatunk be Nektek Mosonmagyaróváron, a Duna lakóparkban! Ez a 2012-ben épült ikerházi lakás most rendkívül kedvező áron várja új lakóit. Bár korábban irodaként funkcionált, könnyedén visszaalakítható egy minden igényt kielégítő otthonná.

A földszinten előtér, WC, konyha-étkező, nappali és egy külön nyíló szoba található, összesen 53,89 nm-en. A nappaliból egy franciaajtón keresztül léphetünk ki a gyönyörűen kialakított, rendezett, zöldövezettel körülhatárolt teraszra, ahol a nyugodt pihenés és kikapcsolódás lehetősége vár Rád. Az emeleten közlekedő, fürdőszoba WC-vel, egy külön nyíló szoba és egy tágas, napfényes közösségi tér található, melyből igény szerint válaszfalak felállításával további két szoba kialakítására van lehetőség. A teljes lakótér 116,14 nm, melyből a garázs alapterülete 17,44 nm, ahonnan lépcsőn keresztül közvetlenül az előszobába juthatunk. A térkövezett udvaron felszíni parkolásra is adott a lehetőség, akár két autóval.

A fűtést és melegvízellátást modern kondenzációs gázkazán és padlófűtés biztosítja. Az ingatlan klimatizált.

A lakópark csendes, gyönyörű környezetben, új építésű családi házas övezetben helyezkedik el, így tökéletes választás mindazok számára, akik a minőségi életet keresik. Az ingatlan ideális lehetőség továbbá akár lakhatási, vállalkozási és irodai célokra is. Hívj most, és nézzük meg együtt, hogyan válhat ez az ingatlan az elképzeléseiddé!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!
További adatok
Telekterület: 450 m2
Kert mérete: 450 m2
Erkély mérete: 17 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Koller Klaudia
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9306
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: