Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Sárvár 
 

Hivatkozási szám: 5638292
Ingatlan adatai
Irányár: 54 693 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 57 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 3
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Részletes leírás
Sárváron, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő fürdővárosában, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, a Csónakázó-tó és a Fürdő közelében eladó egy 57 nm-es, nappali + 2 szobás, földszinti, kertkapcsolatos lakás, 12 nm-es terasszal.
A kertvárosi részen, családi házas övezetben elterülő 1019 nm-es telken, két épületben 11 lakás kerül kialakításra, különböző méretben ( 26-57 nm ), erkéllyel vagy terasszal.
A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható, korrekt kivitelező a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. Ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, monolit betonfödémet, három rétegű műanyag nyílászárókat foglal magába, a fűtést hőszivattyú biztosítja H-tarifával, padlófűtéses hőleadással, a nappaliban split-klímával. A hideg-melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók. A lakópark a teljes tereprendezés, kerítésépítés után kerül átadásra, távirányítású sorompóval, kaputelefonnal.
Az építkezést végig figyelemmel kísérheti, a tervrajzon módosításokat lehet eszközölni, a hatályos jogi keretek között minden változtatás végrehajtható.
Kiváló lokáció _ remek befektetés!
Rugalmas fizetési ütemezés, hitel-és CSOK ügyintézés.

Vételár: 54,693 MFt.

Költözés: 2024.09.30.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinkt
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 12 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Derecskei Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9391
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: