Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Majs 
 

Hivatkozási szám: 5638311
Ingatlan adatai
Irányár: 25 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: 1920
Szintek száma: -
Részletes leírás
Baranya megye szívében, Mohácstól nem messze, Majs falu főutcáján kínálom eladásra ezt a gondosan karbantartott, vegyes falazatú, 150 négyzetméteres, négy szobás családi házat, amely 4679 négyzetméteres telken helyezkedik el, és több melléképülettel is rendelkezik, melyek gazdálkodásra is kiválóan alkalmasak. Az L alakú épületben egy tágas, üvegezett folyosóról nyílnak a szobák és az étkező. Az étkezőből közelíthető meg a konyha, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, valamint egy különálló WC.

A házat gázkazán fűti, míg a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Az udvaron található melléképületek között megtalálható egy kazánház, garázs, egy présház pincével, füstölő, valamint több gazdasági tároló, góré és állattartásra alkalmas ólak.

A jól karbantartott településen minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges: háziorvosi és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola és boltok. A közlekedés kiváló, az autóbuszok gyakran járnak.

Ez a tehermentes ingatlan azonnal birtokba vehető, és igény szerint modernizálható. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal.
További adatok
Telekterület: 4 679 m2
Kert mérete: 4 679 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Sebők Ildikó
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 6191
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: