Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Rönök 
 

Hivatkozási szám: 5638811
Ingatlan adatai
Irányár: 55 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1971
Szintek száma: -
Részletes leírás
Eladó Rönökön egy háromszobás, 90 nm-es családi ház, 2000 nm-es telekkel.
A település Körmend és Szentgotthárd között félúton fekszik, 10 km-re az osztrák határtól, az M80-as autóút megépítésével az átmenő forgalom minimálisra csökkent.
A ház 2023-ban teljes felújításon esett át, 10 cm-es grafit szigetelést kapott, újak a hideg-és melegburkolatok, kicserélték a teljes víz-, villany-, gázvezetéket, hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel és árnyékolóval felszerelve. A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja, a biztonságról riasztó gondoskodik. A tetőre egy 4 kW-os napelem került szaldó elszámolással, ami az ingatlan teljes energiafogyasztását lefedi, a villanyszámla nulla.
Az ingatlanba egy kovácsoltvas kerítésen és egy távirányítású elektromos kapun át juthatunk be. A nagyméretű telek körbekerített, az első részben találunk egy téglaépítésű tárolót fedett terasszal és egy garázzsal, egy másik épületben pedig egy 30 nm-es, könnyűszerkezetes garázst elektromos kapuval. A terület rendezett, gyümölcsfákkal, örökzöldekkel, ásott kúttal és egy lemeztárolóval.
Az ingatlan kifogástalan állapotban van, a legkényesebb ízlésűeknek is megfelel, igényes vevőre vár, egyetlen forint ráfordítást sem igényel.

A tulajdonviszonyok rendezettek, tehermentes, azonnal költözhető, falusi CSOK igénybe vehető.

Irányár: 55,9 MFt.


Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
További adatok
Telekterület: 2 028 m2
Kert mérete: 2 028 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Derecskei Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9391
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: