Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Vadna 
Vadna Kossuzh utca 

Hivatkozási szám: 5639456
Ingatlan adatai
Irányár: 56 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1968
Szintek száma: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Vadnán gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező településen egy 130Nm-es modern családi házat, ahová már csak be kell költözni.
Az ingatlan a település legjobb utcájában található, a hozzátartozó telekterület 1564Nm, mely rendezett parkosított. Az előkert 200Nm, ami minőségi térkővel burkolt, mely monolit vasbeton alappal rendelkezik, így a nagyobb gépjármű terhelését is bírja. Az udvar többi részén található több igényesen kialakított melléképületek, melyek 3x85 nm-en további tárolási és egyéb funkciókat képesek betölteni és egy modern garázs. Az otthonba egy 40 Nm-es beépíthető épületszerkezethez kapcsolódó fedett teraszról jutunk be. Az ingatlannak két bejárata is van, részben alápincézett a tetőtér teljes mértékben beépíthető, így ki lehet alakítani legalább egy 80 Nm hasznos alapterületet.Az ingatlan alapterülete 130 NM a terasz plusz 40 NM méter beépíthető alapterület. A konyha gépiesített, minőségi konyhaszekrényekkel ellátott amerikai stílusú, járólappal és fali csempével burkolt. Az ingatlan további részei előszoba, nappali háló, ami járólappal burkolt és további három szoba. A fürdőszoba és a mosdó egy helyiségben található. A fűtés megoldható szilárd tüzelésű kazánfűtéssel, gázfűtéssel, és elektromos fűtéssel is. Az ingatlan klimatizált, riasztó és kamerarendszerrel is ellátott.
Az udvaron 2 fúrt kút van, az egyik a melléképületben található.
A nyílászárok korszerű duplaüveges fára lettek cserélve. A vízvezeték, szennyvízrendszer, gázvezeték 10 éve lettek kicserélve korszerűre. A tető zsindelyfedést kapott, és 10cm kőzetgyapottal szigetelt. Az ingatlan nagyméretű téglából épült a hetvenes években.

Remek választás családoknak és azoknak, akik szeretik a csendet szép környezetett, de mégis közel akarnak lakni a városhoz.
Remek a szomszédság, a főút közelben, buszmegálló 3 perc séta.
Az államilag támogatott hitelkonstrukcióknak megfelel az ingatlan.
A település határán található a Vadna park, ami minden szórakozási igényt kielégít, fiatalabb és idősebb korosztályok részére is valamint nyáron rendezvények, fesztiválok, szabadtéri koncertekkel várja kikapcsolódni vágyókat. Továbbá minden adott a horgászathoz, búvárkodáshoz, túrázáshoz, domboldalakon borospincék, szőlőbirtokok látogatásához.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 40 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Prémium Ingatlancentrum Ingatlanközvetítő, becslő és forgalmazó Kereskedelmi Korlátolt Felelelősségű Társaság
Kapcsolattartó: Csaba Onodi
Hirdető telefonszáma: 0630 136-4804
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: