Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Heves 
Kossuth Lajos utca 

Hivatkozási szám: 5641645
Ingatlan adatai
Irányár: 145 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 450 m2
Fűtés: gáz
Állapota: felújított
Szobák száma: 7
Építés éve: 2005
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eger és a Tisza-tó között Közép-Kelet Magyarország területén eladó Heves városban ******** 2005-ben épült kúria jellegű ingatlan. *********

Az ingatlan alsó szintjén helyezkednek el a közösségi terek: tágas konyha, nappali és étkező, fürdőszoba. Az emeleten szintén található 2 fürdőszoba, 5 szoba és konyha. Az ingatlan magas minőségű alapanyagokból készült egyedi elképzelés alapján. A házban mind a 20 ajtó, 20 ablak műanyag hőszigetelt, valamint található a hátsó fronton 5 db tetőtéri szigetelt fanyílászáró, az emeleten egyedi stílusos dizájn terasz található. Az ingatlan lakóterülete bensőséges, a 11 x 4 méteres medence, melynek mélysége másfél méter mozaik csempével kirakott és a ház mögött található. Mellette melléképület, zöldterület, amely kedvez a családi kikapcsolódásnak. Az elektromos HÖRMANN kapuval ellátott garázs helyet ad akár 4 autó beállásához. A telek körbekerített, az utcafront felül gyönyörű kovácsoltvas kerítés öltözteti az ingatlant. Jelenleg a településen szállás lehetőség nem ismert, így akár üzleti céllal is megvásárolható. A környéken a Tisza-tó, Eger, Mátra, vadászati lehetsőgek, a hamarosan megnyitó termálfürdő várja vendégeit - illetve a környéken számos termálfürdő és termálvíz megtalálható!

***** BUDAPESTI lakás - 40M forintig beszámítható ******

Kellemes kisváros számos lehetőséggel: iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi ellátás - ügyelet, üzletek, éttermek, műszaki boltok - újszerű sportcsarnok és sportpark. Átadásra került a Heves Városi Uszoda és szabadidős terület, horgásztóval. Valamint a Strand és Kemping teljes felújítás és bővítést követően hamarosan átadásra kerül, ez a teljes komplexum a háztól pár méterre található! A Tisza-tó közelsége is szimpatikus lehet, mely 25 perc autóútra található.

Keressen bizalommal a hét bármely napján
További adatok
Telekterület: 1 964 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: -
Kapcsolattartó: Dr. Ordodiné Laki Veronika Anna
Hirdető telefonszáma: 06707717330
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: