Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XXII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5641727
Ingatlan adatai
Irányár: 47 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: házközponti fűtés
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1970
Szintek száma: 1
Részletes leírás
XXII. kerületben, Budafok és Budatétény határán 50 m2-es, zöldre néző, erkélyes, 2 szobás lakás eladó!
A lakóingatlan a családi házak övezetében található, kényelmes, nappali + egy hálószobás lakás, parkra néző erkély kapcsolattal. Helyiségei: nappali, hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő, erkély, klímával felszerelt. Az eladó ingatlan 3 emeletes házban van, kitűnő állapotú, nyílászárói újszerűek, műanyagok (redőnnyel, rovarhálóval), a burkolatok cseréje minden helyiségben megtörtént és a fürdőszoba is szép állapotú. A bejárati ajtó új, a lakás ablakai DNY-i irányba néznek, így a helyiségek világosak és naposak.

Jó elosztású, jól berendezhető lakás. A fűtés radiátoros házközponti fűtés, melynek díja korlátlan vízfogyasztással és közös költséggel együtt összesen 38.200,-Ft (ehhez már csak az áramdíjat kell hozzászámolni). A nappaliba inverteres, wifiről irányítható klíma került beszerelésre 2023-ban. A lakáshoz egy önálló tároló használati joga tartozik a társasház földszintjén. A környék csendes, jó szomszédokkal.

Kiváló az infrastruktúra. Nagyon jó a közlekedés, busz pár perc sétával könnyen elérhető, amely közvetlen közlekedést biztosít Kelenföldre, az M4-es metróhoz. Bevásárlási lehetőségek, bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, orvosi rendelő a közelben. Kisgyermekes családnak, fiataloknak de akár az idős korosztálynak is kitűnő választás! A lakás per- és tehermentes. Remek befektetés!

Várom hívását, akár a hétvégén is!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 4 m2
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: oc.hu - I. kerület - Krisztina körút
Kapcsolattartó: Lukácsi Mária
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9686
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: