Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Eger 
 

Hivatkozási szám: 5642375
Ingatlan adatai
Irányár: 46 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 423 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1964
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Heves vármegye székhelyén Egerben, a közkedvelt Lajos-város városrész biztonságos részén, bölcsőde, óvoda, általános és középiskola, orvosi rendelő, bevásárló központ 500 méteres közelségében, 1964-ben 423 nm-es telken épült, kő és tégla falazatú, 75 nm hasznos alapterületű, azonnal beköltözhető állapotú, összkomfortos családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó!
Az ingatlan a belső udvarra néző napfényes, nagy előszobával, nagy konyhával, a csendes utcára néző 2 nagyszobával, közlekedő folyosóval, fürdőkádas fürdőszobával, WC-vel, nagy kamrával rendelkezik, fűtéséről gázkonvektorok vagy a kéményekhez csatlakoztatható kályhák gondoskodnak. A szobák eredeti tölgyfa parkettásak, a többi helyiség járólapos, nyílászárói fából készültek és jól záródnak.
Az utcáról az udvarra 2 személyautó befogadására alkalmas fedett, zárható kocsi-beállón keresztül lehet bejutni, innen nyílik egy 20 négyzetméteres alsókonyha kamrával, alatta 25 négyzetméteres, száraz pince is található.
Az udvaron két nagy, fedett, tégla falazatú tároló, amelyek zárható garázsokká is átalakíthatóak, virágoskert és ásott kútból öntözhető veteményeskert is van, amelyek kikapcsolódást és aktív pihenést is tudnak nyújtani az itt lakók számára
Ezt a családi házat elhelyezkedése és a közelben található, minden igényt kielégítő, fejlett infrastruktúra miatt, egyedülálló és családos vevőknek, fiatal és idősebb házaspároknak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani.
Ügyvédi háttérrel több, mint 25 éves gyakorlattal, Babaváró kamatmentes hitel, CSOK-PLUSZ hitel, kamatkedvezményes jelzáloghitel közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére!
A megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, jöjjön, nézzük meg együtt álmai otthonát!
További adatok
Telekterület: 423 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Utasi Attila Csaba
Hirdető telefonszáma: +36-70-371-0172
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: