Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Zalaegerszeg 
 

Hivatkozási szám: 5642400
Ingatlan adatai
Irányár: 26 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1960
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Zala vármegyében, Zalaegerszegen eladásra kínálok egy 60 nm-es második emeleti, tehermentes ingatlant. A lakás közvetlenül a város kedvelt zöldövezeti, a Vizslapark szomszédságában helyezkedik el. A nagyszerű központi lokáció ellenére kimondottan csendes a lakás. A szobák egy, a forgalomtól mentes közterületre , a többi helyiség pedig szintén zöld udvarra néz. Az ingatlanban külön fürdő, WC, közlekedő, tároló is helyet kapott. (Különösen előnyös, hogy minden helyiségen ablak van!) A külső nyílászárók néhány éve ki lettek cserélve. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. A havi rezsiköltség 19.500 ft. A lakás elhelyezkedésének és 2 teljes szobájának köszönhetően családi otthonnak, vagy befektetésnek, lakáskiadásra is kimondottan alkalmas. A szomszédok kulturált, rendes emberek.
A közelben megvalósuló fejlesztések miatt (tesztpálya, tankgyár..stb.) az ingatlan értéke várhatóan emelkedni fog a közeljövőben. Ezáltal a befektetők hosszú távú tőkeáramlást és megnövekedett értéknövekedést élvezhetnek.
Megtetszett az ingatlan , de nem áll rendelkezésre a teljes vételár? Az OTP erre is tudja a megoldást! Jogosultság esetén igényeljen CSOK pluszt, vagy kérje kedvező kamatozású hiteleink egyikét! Ügyfeleinknek soronkívüliséget, díjmentességet és kamatkedvezményeket is biztosítunk!
További kérdésekkel, megtekintésekkel kapcsolatban állok rendelkezésre a hét minden napján!

Referencia szám: M272748-ITV
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 2 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Kercza Henrietta
Hirdető telefonszáma: +36-70-633-2007
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: