Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szerep 
Ady Endre utca 

Hivatkozási szám: 5642555
Ingatlan adatai
Irányár: 8 200 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 105 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 1962
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Hajdú-Bihar vármegyében Szerepen lévő 3 szobás családi házat. Az épület tégla alapon vályogból készült épület a korához képest jó állapotban van, a tulajdonos
jóvoltából, aki gondos gazdája volt mai napig is. Az épület belül átlagos állapotban van, a burkolatok nem a legújabbak, felújítás indokolt lehet. Az ingatlan víz és villany közművel rendelkezik, Szerepen csak a szennyvízcsatorna hiányzik. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal történik, a hőleadást radiátorok biztosítják, alternatív fűtésként cserépkályhák is találhatók. A melegvízről villanybojler gondoskodik. A fürdőszoba és a WC külön megközelíthető. A ház jellegéből adódóan a szobák egymásból nyílnak, a házhoz tartozik egy zárt üveges gang, valamint egy fedett, nyitott terasz is. A közel 2000 m2-es telken minden olyan épület megtalálható, ami kisállattartásra is alkalmas lehet, és a nagy kertben pedig minden megterem ami egy családnak kelhet, az öntözéshez ásott kút áll rendelkezésre működő hidroforral. Az előkertben számos fa ad árnyékot a nyári melegben. Az ingatlan védelméről modern külső-belső térkamera rendszer gondoskodik. Az ingatlanon nyitott kocsibeálló készült mindjárt kettő is, egy kisebb és egy nagyobb autó tárolása végett.

Az ingatlant eladásakor a bútorozottan is meg lehet venni, igény és megegyezés szerint , ami az árban nincs benne.

Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét kérem hívjon, akár hétvégén is. Az OTP hátterével pedig Babaváró, Falusi CSOK és kedvezményes hitelek igénylésére is van lehetőség irodánkban.

Referencia szám: M272633
További adatok
Telekterület: 2 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Debrecen Piac utca 49-51 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Kiss János
Hirdető telefonszáma: +36304353405
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: