Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Szombathely 
 

Hivatkozási szám: 5642647
Ingatlan adatai
Irányár: 27 990 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 1970
Szintek száma: 1
Részletes leírás
KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!ERKÉLYES, 2.EMELETI TÉGLA LAKÁS A BOLYAI J. U-BAN ELADÓ!Eladó egy 55 nm-es, erkélyes, 2 szobás, déli fekvésű, napfényes, udvari nézetű, tégla építésű ingatlan, Szombathely egyik közkedvelt zöldövezeti, parkosított részén, a Bolyai J. u-ban. A lakás négyemeletes, szigetelt épület második szintjén helyezkedik el, garantálva ezzel a kényelmes lakhatást. A lakás állapotát tekintve lakható de igény szerint modernizálható.Helyiségei:- szoba- szoba- erkély- előtér - kamra- konyha + étkező- fürdő + wc

Ez az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik egy nyugodt, de mégis központi helyen szeretnének élni. A közelben található minden, amire csak szüksége lehet: boltok, iskolák, a Tófürdő/strand, a Csónakázó tó, a Fedett Uszoda és Termálfürdő és tömegközlekedési lehetőségek, mindez csak néhány lépésnyire a lakástól.

Az otthon melegét gázkonvektoros fűtés biztosítja, melynek köszönhetően a téli hónapokban is kellemes hőmérséklet uralkodik a lakásban. A napfényes elhelyezkedés következtében a lakás világos és barátságos légkört áraszt, amely minden napját felvidítja.Az ingatlanhoz egy saját pincerekesz és egy közös tároló is tartozik. Parkolási lehetőség biztosított a ház előtt.Jogilag rendezett állapotú, viszonylag gyorsan költözhető!Praktikus választás lehet egyedülállóknak, pároknak, kisebb családnak, de befektetésnek is remek lehetőség, mert albérletbe gyorsan kiadható. Csend, nyugalom, alacsony rezsi és mindez kedvező áron! További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!Ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: LK061534-ITV
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Szombathely, Thököly Imre utca
Kapcsolattartó: Herczeg Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36307991178
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: