Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Felsőpáhok 
Ady Endre utca 

Hivatkozási szám: 5642658
Ingatlan adatai
Irányár: 32 500 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 73 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 1950
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Felsőpáhok csendes utcájában, nagy telekkel családi ház eladó.

Keszthelytől alig 10 km-re, a Hévízzel szomszédos Felsőpáhokon eladó vegyesfalazatú 110 m2-es családi ház sok melléképülettel, kétfelé osztható 4530 m2 telekkel. A lakóépületben egy konyhával egybenyitott nappali-étkező, három szoba, közlekedő folyosó, egy nagyméretű fürdőszoba, wc-vel illetve, egy külön wc is található. Az évek során az épületbelső fokozatos felújításon ment keresztül, többek között új burkolatot és műanyag nyílászárókat kapott, továbbá a fürdőszoba átalakítására is sor került. A fűtésről vegyestüzelésű kazán segítségével gondoskodnak.

A telken található melléképületek számtalan lehetőséget biztosítanak. A lakóépület mellett található kis tömésház jó adottságot biztosít az állattartáshoz, füstöléshez illetve az itt fennmaradt kemence segítségével egyedi sütés-főzési elképzelésekhez. A gazdasági épületek, a nagy tárolókapacitás, a kamra, a hagyományos pajta szintén tágas teret biztosít az elképzelések megvalósításához.A nagy kiterjedésű, külön is leválasztható hátsó telek jó adottságokkal rendelkezik akár vendégház építéséhez is, a Keszthelyi-hegységre illetve Hévíz és Keszthely közvetlen környékére is szép kilátást biztosít.
Méreténél és adottságainál fogva egyaránt tudjuk javasolni gazdálkodni vágyó családoknak (CSOK) és befektetőknek, ingatlanfejlesztőknek.Ha sikerült felkelteni az érdeklődését, jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot! Ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!
További adatok
Telekterület: 4 530 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Zalaegerszeg, Ady Endre utca
Kapcsolattartó: Megyer Csaba
Hirdető telefonszáma: +36304910089
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: