Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Velence 
 

Hivatkozási szám: 5642972
Ingatlan adatai
Irányár: 54 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 125 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: -
Szobák száma: 5
Építés éve: 1930
Szintek száma: -
Részletes leírás
Velence egyik csendes mellékutcájában kínálom megvételre ezt a 125 m2-es, vegyes falazatú, 5 szobás, 2 fürdőszobás, kétgenerációs, tetőtér beépítésű családi házat.
Az új tulajdonos saját ízlése szerinti modernizálás és korszerűsítés után egy továbbra is igen szerethető, kedves kis otthont hozhat létre egyedi igényeire szabva.

A tetőtér kívülről való megközelíthetőségének köszönhetően jól kihasználható az ingatlan, lehetőséget biztosít akár két külön generáció együttélésére, de a Velencei-tó turisztikai adottságait kihasználva kiadható szálláshelyként is.

Az eredeti épület 60 cm széles vert falból készült, ami jelenleg is nyáron kellemes hűs hőmérsékletet biztosít, télen pedig jól tartja a meleget.
A 25 éve történt felújítás és bővítés alkalmával téglából hozzáépítettek egy előszobát, egy étkezős konyhát és egy szobát.
Ekkor megtörtént a régebbi burkolatok cseréje is, az aljzatot lebetonozták, a szobákban hajópadló, a közlekedőben és a fürdőszobában járólap burkolat került.
A tetőtér beépítésekor a teljes tetőszerkezet megújult, a tető palafedést és 10 cm kőzetgyapot szigetelést kapott. A tetőtéri lakrészben amerikai konyhás nappalit, zuhanyzóval felszerelt fürdőszobát és 2 db hálószobát alakítottak ki.
A fűtésről az egész házban gázkonvektor gondoskodik, a földszinten + 3 db hangulatos cserépkályha is rendelkezésre áll.
Az energia ártámogatást mindkét lakrészre megigényelték, így kedvező rezsiköltséggel fenntartható a ház.

Az 518 m2-es, szépen karbantartott és rendezett telken a ház mögött található egy nyári konyha, valamint 2 db lemezgarázs is kialakításra került.

A családi ház kertvárosi környezetben, főúthoz, autópályához, bevásárlási lehetőségekhez közel, frekventált helyen található. 5-15 perc sétával többek között orvosi rendelő, óvoda, iskola, vasútállomás is elérhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

\\\" Meglátni és megszeretni\\\"
További adatok
Telekterület: 518 m2
Kert mérete: 518 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Képesiné Szabó Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8506
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: