Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, IX.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5643051
Ingatlan adatai
Irányár: 103 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 93 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 1911
Szintek száma: -
Részletes leírás
RITKA LEHETŐSÉG
BAKÁTS TÉRRE NÉZŐ
ERKÉLYES
TÁGAS HELYISÉGEK
RÁDAY UTCA

Az ingatlan 93 nm és a 3 nm ERKÉLYéről csodás panoráma tárul elénk a frissen felújított parkosított Bakáts térre, ahol a gyönyörű Assisi Szent Ferenc templom áll, mely a kerület legnagyobb műemlék temploma. Kiülhetünk egy reggeli kávéra a napsütésben vagy egy kellemes borozásra estefelé.
A lakás a ház 3. emeletén helyezkedik el, ahová korszerű LIFTtel jutunk fel.
A lakás nagyon szép állapotú, laminált parkettás. Számos praktikus megoldás, térrendezés, helykihasználás jellemzi. Rengeteg tárolási lehetőség adott a lakásban. Minden helyiség külön megközelíthető, de körbe is járható. A nappali extra jól rendezhető illetve alakítható, köszönhetően hatalmas méretének, mely 35 m2! Fürdőszobája zuhanyzós, és itt kapott helyet a wc is. A konyha mellett egy praktikus kamra is található, amely nagyon hasznos és ritka.
Tájolásának köszönhetően kimondottan VILÁGOS, keleti fekvésű, a bejárat pedig nyugati.
A lakásban gázkonvektor adja a meleget, nagyon gazdaságos, mivel a lakást minden irányból szomszédos lakások fogják közre. Hálószobája klimatizált. A nappaliban az ablakok korszerű műanyagra lettek cserélve, a hálóban pedig megtartották a dupa ablakokat erkélyajtóval.
Közelben megtalálható számos oktatási intézmény a Bölcsődétől az Egyetemig. Orvosi rendelők, nagy és kis cégek irodája, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, a híres Fővám téri Vásárcsarnok, a Bálna valamint a Dunapart és felújított Nehru-part.

Tömegközlekedés szempontjából, ennél jobb helyzetben szinte nem is lehet lenni. A Kálvin téri metrómegálló (M3, M4) és a Corvin-negyed (M3) metrómegálló gyalogosan mindössze pár perc sétára található az ingatlantól. Aki a felszíni tömegközlekedést válsztja, utazhat a 4-6 villamosokkal, a 2 villamossal és a 47-49 villamosokkal, a Boráros térről induló HÉV, és rengeteg buszjárat, a reptéri 100-as busz a Kálvin tértől mind rendelkezésre áll, és aki inkább a vízi közlekedést használja, a BKK hajó, szintén a Boráros tértől.
IRÁNYÁRA: 103 M
Hívjon bizalommal! Szivesen mutatom!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 3 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Auer Ingatlan
Kapcsolattartó: Réti Zita
Hirdető telefonszáma: +36304551691
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: