Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, V.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5643131
Ingatlan adatai
Irányár: 230 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 138 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 5
Építés éve: 1910
Szintek száma: -
Részletes leírás
Ez a lakás ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy tágas és karakteres otthont a budapesti belvárosban. A közelben található Parlament környéke kiváló lehetőségeket kínál a városi élet szerelmeseinek. Az 5. kerület híres a történelmi épületeiről, elegáns utcáiról és pezsgő kulturális életéről.

A lakás maga egy átlagos állapotú, de korszerűsítendő, önálló albetéten jegyzett ingatlan, amelynek fűtése jelenleg gázzal üzemelő cserépkályhával megoldott, de ez tetszés szerint fejleszthető. A belmagasság 310 cm-es, a liftes és gangos , 1910-ben épület ház ház pedig kényelmes életteret biztosít a mindennapokban. A lift olyan méretű, hogy egy babakocsi is kénylemesen befér. Az utcai ablakoknak köszönhetően élvezhető a városi pezsgés, ugyanakkor a magas emelet miatt a zaj sem jelenthet problémát.

A lakás tágas területe lehetőséget ad arra, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakítsa ki. A 138 nm-es területen nappali és akár 4 hálószoba, és 2 fürdőszoba is kialakítható, ehhez belsőépítésszel érdemes konzultálni. A lakásban 3 db vízóra található, ami segíthet az energiahatékonyság növelésében. Tartozik hozzá pince is, bár jelenleg nem használható állapotban van. A képek az új design kialakítása utáni állapotot tükrözik, de az aktuális állapotba is betekintést nyújtanak.

A környék és a lakás adottságai alapján elsősorban azoknak lehet vonzó, akik szeretnének egy tágas, hangulatos otthont a belváros szívében, de fontos számukra a nyugalom és a kényelem is. Családok, akik szeretnének egy központi elhelyezkedésű, mégis csendes környéken élni, valamint befektetők, akik a budapesti ingatlanpiac értékállóságában bíznak, mind potenciális célcsoportja lehetnek ennek a lakásnak.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Rozgonyi György
Hirdető telefonszáma: +36 70 465 7006
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: