Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Siófok 
 

Hivatkozási szám: 5643295
Ingatlan adatai
Irányár: 92 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 184 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 5
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Részletes leírás
Siófok Kiliti városrészében 1011 nm-es sík telken, 2 db önálló családi ház eladó.
A telek két utcára nyílik. A nagyobb ház 184 nm nettó lakóterülettel rendelkezik, két erkély, két terasz kapcsolódik hozzá, az utcafront és az udvar felé mindkét oldalon.
A kisebb ház 54,5 nm-es alapterületű, 20,8 nm-es terasszal kapcsolódik a nyári konyhához, ami ma már inkább műhelyként funkcionál. A kert középső részében 13,8 nm-es garázs kapott helyet.
A fő épület nyugati tájolású, a belső két szintes tégla építésű családi ház négy fürdőszobával, tágas nappalival, külön konyha-étkezővel és négy szobával rendelkezik. A bejárati terasz 17 nm, a hátsó bejárati terasz 2,5 nm. Az erkély 4,2 nm, a hátsó, kertre néző erkély 7 nm.
A másik épület merőlegesen helyezkedik el a fő épülethez képest. A hajdani parasztház eredeti alaprajzát megtartva, beton alapú tégla építésű panzió kezdett épülni, jelenleg szerkezetkész állapotú. Itt két szoba és két fürdő lett kialakítva.
A fűtés gáz konvektoros, ill. hűtő-fűtő klímával történik. A harmadik lehetőség a fa tüzelésű kályha a fő épületben. A nyílászárók fa,műanyag, fém megoldásúak vegyesen. A ház világos, napfényes, fiatalos, folyamatos átalakítás, fejlesztés alatt áll. Szép nagy kerttel, élhető, barátságos környéken közel a Park Centerhez, Tesco, Aldi, bevásárló központok 2 km távolságban. A Balaton bicikliúton végig megközelíthető, a távolság 5 km.
Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!
Hétvégén is állok rendelkezésére!
További adatok
Telekterület: 1 012 m2
Kert mérete: 1 012 m2
Erkély mérete: 15 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Takács Anna
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9421
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: