Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Apc 
 

Hivatkozási szám: 5643519
Ingatlan adatai
Irányár: 19 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Részletes leírás
Ha egy olyan ingatlant keresel, amelyben otthon érezheted magadat, és igény szerint újíthatod fel, akkor ne keress tovább!

Heves megyében, Apc településen található ez a kényelmes, 90 nm-es, közepes állapotú lakóingatlan, amely ideális otthona lehet családjának. Az ingatlan Rákóczi Ferenc utcában épült egy 470 m2-es telekre az 1950-es években vegyes falazatból (vályog + tégla). A ház világos és barátságos, és a 3 szoba és 1 fürdőszoba mellett egy 12 nm-es fedett veranda is a rendelkezésedre áll. Az ingatlan bútorozott, és több melléképület is tartozik hozzá. Az épület alatt egy száraz PINCE található. A fűtés gázkonvektorral történik. Az épület szerkezetileg jó állapotú, karbantartott, jó felújítási alap lehet bárki számára.

A környék kiváló közlekedési lehetőségeket kínál, így az autóval és busszal közlekedők számára ideális választás. Az ingatlan FALUSI CSOK kompatibilis, így a gyermekes családoknak különösen vonzó lehet. A teljes ügyintézésben díjmentes segítséget nyújtunk.

Ha kérdéseid merülnének fel, és szeretnéd mihamarabb megnézni személyesen a házat, akkor ne habozz, keress minket bizalommal!
További adatok
Telekterület: 470 m2
Kert mérete: 470 m2
Erkély mérete: 12 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Ingatlanmentor powered by Rock Home
Kapcsolattartó: Horváth Tibor
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6759
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: