Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Nagykanizsa 
 

Hivatkozási szám: 5643739
Ingatlan adatai
Irányár: 12 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 31 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1987
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Az állandó rohanáson és folyton csengő telefonokon túl is van élet, még ha ez egészen elképzelhetetlennek is tűnik. Pihenésre, kikapcsolódásra vágyók figyelmébe ajánlom ezt a csodás, parkosított környezetben található hétvégi birtokot, ahová jó elszökni a hétköznapokból, ahol madárcsicsergésre ébredhet, élvezheti a pompás virágok illatát, ahol a természet közelében igazán feltöltődhet.
Az 1987-ben beton alapra, téglából épült, nyugati fekvésű 31 nm-es ház földszintjén egy konyha étkezővel, egy fürdőszoba wc-vel, és egy fél szoba lett kialakítva. A hidegebb napokon egy fatüzelésű kályha szolgál a fűtéshez. Az emeleten egy fedett teraszra nyíló könnyűszerkezetes építési móddal megépített lakrész található, ahol egy szoba és egy wc kapott helyet. Itt a fűtés elektromos panel segítségével megoldható. A házba a víz és a villany be van vezetve, a szennyvíz derítőbe folyik. Parkolás az udvarban lehetséges. Melléképület a szerszámok tárolására rendelkezésre áll. A két utcáról is könnyedén megközelíthető 972 nm-es telken, egy kisebb fenyves, csodaszép virágok, gyümölcsfák és két halastó díszeleg.
Az épület akár állandó lakhatásra is alkalmas.
A Csónakázó-tóhoz való közelsége szavatolja értékállóságát, a közelben számtalan kirándulási lehetőséget talál. Buszmegálló az ingatlantól pár méternyire.

Referencia szám: HK-4625504-ITV
További adatok
Telekterület: 972 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: neberingatlan.com - Néber Ingatlan Group Kft.
Kapcsolattartó: Néber Judit
Hirdető telefonszáma: +36202991333
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: