Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Dunaalmás 
 

Hivatkozási szám: 5643875
Ingatlan adatai
Irányár: 62 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 87 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 1980
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Tata kertvárosának is nevezett, Dunaalmás központjában, eladó egy új, 87m2-es, teraszos, kertkapcsolatos lakás, egy 7 lakásos társasházban.
A társasház 2022-ben teljes körű külső és belső felújításon esett át, a lakás vadonatúj, még senki nem lakott benne. Belső kialakítása, egy tágas, amerikai konyhás-étkezős nappali, 3 hálószoba, kádas fürdőszoba, külön helyiségben WC, mosdó és egy 28m2-es terasz. Tágas tereinek, nagy ablakainak és tájolásának köszönhetően körbenapozott, napfényes.
A teljes közműhálózat vezetékei újak, saját víz, villany és gázórával felszerelt. Fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik, az egész lakásban padlófűtés került kiépítésre. Több rétegű, műanyag nyílászárókkal, valamint új, fa beltéri ajtókkal rendelkezik, az épület szigetelt.
A lakópark zárt kialakítású, körbekerített, automata öntözőrendszerrel felszerelt parkosított közös kert is a lakók rendelkezésére áll. A parkolás, az elektromos kapun megközelíthető, fedett parkolóban megoldott. A Duna part 5 perc sétára található!
Az infrastruktúra kiváló, a buszmegálló 1 percre, de a vasútállomás is pár perc sétára található. Szintén sétatávolságra iskola, óvoda, üzletek, hivatalok.
A lakóparkban további, különböző méretű lakások még elérhetőek, a még meglévő kínálatról érdeklődjön telefonon, a hét bármely napján!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M249717
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 28 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest V. kerület Falk Miksa utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Papp-Horváth Katalin
Hirdető telefonszáma: +36-30-400-1537
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: