Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Pákozd 
 

Hivatkozási szám: 5644060
Ingatlan adatai
Irányár: 64 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 170 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 4+1
Építés éve: 2005
Szintek száma: 2
Részletes leírás
ÁRCSÖKKENÉS! KIZÁRÓLAG az OTP kínálatában! Fejér vármegye, PÁKOZD domboldala, CSODÁLATOS ÖRÖKPANORÁMA a Velencei-tóra és a Velencei-hegységre, ITT várja leendő tulajdonosát egy 170 nm-es, kétszintes, szerkezetkész CSALÁDI HÁZ! Váltsa valóra vágyait, fejezze be ÁLMAI HÁZÁT!

A ház egy 1316 nm-es belterületi, Lf-6 övezeti besorolású, összközműves telken épül Pákozd nagyközség egyik csendes utcájában. Az ingatlan tehermentes!

A földszinten garázs, előtér, 3 db szoba, félszoba, fürdőszoba, háztartási helyiség, közlekedő, ill. lépcső található. Az emeleten nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő és terasz került kialakításra. A ház valamennyi helyiségéből és a teraszról szemet gyönyörködtető Velencei-tó és Velencei-hegység látványa tárul elénk.
Az épület belső elrendezése még változtatható! Akár két különálló lakás is kialakítható.

A ház alapozása vasbeton gerendarács, falazata 30-as porotherm tégla, a födém e vasbeton gerendás födém beton béléselemekkel, héjazat mediterrán jellegű betoncserép, ereszcsatorna VM Zinc, kémény 2 db Leier.

Iskola, óvoda, háziorvos, fogorvos, posta, élelmiszerbolt, cukrászda, étterem stb. pár percen belül elérhető gépkocsival.

A Velencei-tó és Velencei-hegység ill. Székesfehérvár közelsége számos lehetőséget ad a kikapcsolódásra, pihenésre, sportolásra. Velence Spa, Agárdi Gyógy- és Termálfürdő, több kiépített biciklis út, horgásztavak, különböző vendéglátóegységek, jól felszerelt SZTK, kórház, Korzó, bevásárlási lehetőségek széles választéka stb. mindez elérhető rövid időn belül elérhető autóval vagy busszal.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Bővebb információért, ill. megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!
Paragi Anikó +36 30 768 0145 /
aniko.paragi@otpip.hu

Referencia szám: M271152
További adatok
Telekterület: 1 316 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 14 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Paragi Anikó
Hirdető telefonszáma: +36-30-768-0145
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: