Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Veszprém 
 

Hivatkozási szám: 5644361
Ingatlan adatai
Irányár: 89 890 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 101 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított
Szobák száma: -
Építés éve: 2006
Szintek száma: -
Részletes leírás
Exkluzív irodahelyiség Veszprémben – akár azonnal birtokba vehető!

Veszprémben, az Egry József utcai lakótelep és a Takácskert között, a József Attila utcában keresi új tulajdonosát ez a minden igényt kielégítő, 101 m²-es iroda. Tökéletes választás vállalkozások számára, amelyek modern, mégis otthonos munkakörnyezetre vágynak, de lakásként is jó szívvel ajánlom - legyen szó befektetésről vagy állandó lakhatásról.

A 2006-ban épült és 2020-ban magas színvonalon, teljeskörűen felújított ingatlan az első emeleten található, garantálva ezzel a nyugodt és inspiráló munkakörnyezetet. Az iroda szívét egy tágas, 25 m²-es előtér alkotja, mely recepcióként vagy társalgóként is funkcionál, innen nyílik egy jól felszerelt konyha/étkező és egy közlekedő, mely összeköti a négy, 10 és 16 m² közötti különböző méretű irodát/tárgyalót. Az ingatlanban egy különálló wc és zuhanyzó, valamint egy teakonyha is helyet kapott, ehhez egy tároló/háztartási helyiség kapcsolódik.

Itt kapott helyet a gáz cirkó, ami radiátoros hőleadókkal szolgál a lakás melegéért. A kellemes hőmérsékletet szobánkénti klímaberendezések felelnek.
Az ingatlan riasztórendszerrel felszerelt.

A parkolás sem jelent gondot: az ingatlan előtt ingyenesen lehetséges, továbbá lehetőség van akár két parkolóhely megvásárlására az épület alatti mélygarázsban, ahol egy saját tároló is rendelkezésre áll.

Referencia szám: IR023420-ITV
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Veszprém, Budapest út
Kapcsolattartó: Bakondi Brigitta
Hirdető telefonszáma: +36304039218
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: