Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonszepezd 
 

Hivatkozási szám: 5645898
Ingatlan adatai
Irányár: 350 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 290 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: 2006
Szintek száma: -
Részletes leírás
BALATONSZEPEZDEN KÍNÁLUNK ELADÁSRA EGY MINDEN TEKINTETBEN KÜLÖNLEGES, MEDITERRÁN HANGULATÚ, EGYEDI INGATLANT. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA !

A tóparttól alig 200 méterre, eldugott kis zsákutca végén, az utcafrontról szinte láthatatlanul bújik meg a lakóházként nyilvántartott nyaralóépület. Központhoz közeli, mégis teljesen csendes, nyugodt, fákkal körülvett helyet talált álmai megvalósításához az építtető. Mind a kertből, mind a fenti teraszról és szobákból élvezhető a Balaton kis szegletének látványa, így a balatoni atmoszféra sem hiányzik.

A telek 750 m2, parkosított, falazott kőkerítéssel védett, két autónak létesített fedett gépkocsi beállóval, egy kisebb szerszámos házikóval és kiülővel.
A ház 2006-ban készült el, dupla tégla falazással, a külső-és belső falak közt szigeteléssel. Ennek köszönhetően az épület teljesen száraz. Acélgerendák, öntöttvas oszlopok biztosítják a stabil szerkezetet. A földszinti mennyezet fagerendái csupán esztétikai célt szolgálnak. A tetőt bitumenes zsindely fedi.
Víz-, villany- (3 fázis, két villanyóra ) , csatornahálózatra csatlakozva, gázellátás igény szerint az utcáról elérhető.
A lakás fűtése távirányítással is bekapcsolható elektromos kazánnal megoldott, a nappaliban rusztikus kandallóval fokozható a hőmérséklet és a kellemes hangulat. Meleg vizet 3 villanybojler állít elő.
Az épület használati beosztása:
Nagy léptékű fedett teraszról lépünk a központi helyiségbe, egy 50 m2-t meghaladó hatalmas nappaliba. Innen két nagy, sokszemes ipari ablakon át is beláthatunk a gránit munkapultokkal felszerelt korszerű, napfényes konyhába. Mindkét helyiség padlóburkolata klasszikus nagyméretű tégla. Egy kézmosós vendég toalett és egy kicsi lépcső alatti tároló van még a földszinten, ahonnan a tetőtérbe és a szuterénbe vezetnek a műemlék jellegű faragott kő csigalépcsők, míves, kovácsoltvas korláttal.
A tetőtérben három hálószoba, két fürdőszoba toalettel ( egyikben kád, másikban zuhanykabin ) található. Mindhárom szobából kijuthatunk a 30 m2 nagyságú, motoros árnyékolóernyővel felszerelt teraszra. A teraszok, a ház homlokzata délkeleti tájolású.
Aprólékos műgonddal kiválasztott, jó ízléssel kombinált ódon és a modern bútorok, adnak egyedi, otthonos érzetet a belső terekben.
A szuterén természetes megvilágítását világító aknákkal érik el. A legnagyobb, 81 m2-es, padlókerámiával burkolt helyisége széleskörű használatot ( fitnesz, biliárd, stb. ) kínál. Innen nyílik egy praktikus háztartási helyiség, a kazánház és egy régi hamisítatlan borospince, amit az építkezéskor nyitottak egybe a szuterénnel. A korabeli pincelejáró most külön tároló házikó az udvaron.

Az ingatlannal kapcsolatos további felvilágosításért, megtekintési időpont egyeztetéséért, kérem hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.
További adatok
Telekterület: 749 m2
Kert mérete: 749 m2
Erkély mérete: 30 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Bruckner Éva
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 5741
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: