Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XVI.kerület 
Csücsök utca 

Hivatkozási szám: 5645945
Ingatlan adatai
Irányár: 84 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 98 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: 2003
Szintek száma: 1
Részletes leírás
FIGYELEM ELADÓ AKCIÓS LAKÁS, NE HAGYJA KI EZT A REMEK LEHETŐSÉGET!
Eladó Budapest 16 kerületében egy zárt nagy kertel rendelkező 2003-ban épült 98 nm-es 4 szobás minden igényt kielégítő első emeleti lakás, melyhez tartozik egy saját kocsibeálló0, továbbá lehetőség van még egy autó beállására is. Az ingatlan per, igény és tehermentes, azonnal költözhető. Elhelyezkedéséből következik, hogy a nyugalom oázisa, egy kimerítő nap után a pihenés és kikapcsolódás egyaránt garantált. Nagy lakóterek, világos szobák és két erkély biztosítja a kikapcsolódást Az ingatlanban található előszoba, vendég mosdó, kamra, konyha-étkező, nappali, fürdőszoba, gardrób és 3 hálószoba mind kényelmet és funkcionalitást sugároznak. A lakáshoz tartozik egy saját, valamint egy közös tároló is, így nem kell aggódnia a tárolási lehetőségek miatt. A társasház egy gyönyörű 3000 négyzetméteres telken helyezkedik el, melyet a társasház lakói közösen használhatnak. Itt a gyerekek szabadon játszhatnak, míg Önök pihenhetnek és élvezhetik a természet közelségét. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy autóval egyaránt. Az M0-ás autóút mindössze 5 perc alatt elérhető, számos bevásárlási lehetőség pedig a közelben található. Emellett több buszjárat is elérhető néhány perc sétára.

.Az ingatlan tulajdonosa további változtatások kivitelezésében is szívesen áll az új tulajdonos rendelkezésére, akár egy új fürdőszobát vagy padlóburkolatokat szeretne.

Ez egy rendkívüli lehetőség ne maradjon le róla.

Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 12 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: reveasy.hu - RevEasy Kft.
Kapcsolattartó: Kovács Ferenc
Hirdető telefonszáma: +36205023102
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: