Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Mogyoród 
 

Hivatkozási szám: 5647383
Ingatlan adatai
Irányár: 63 000 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 62 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 3
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Részletes leírás
Ha családodnak keresel új otthont, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad! Eladó egy új, lakóingatlan Pest megye egyik felkapott környékén, Mogyoródon. Az ingatlan teljesen új építésű, őszre elkészül.
Az ingatlan 62 nm alapterületű, 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. A terasz mérete 16 nm, így a család bármikor élvezheti a friss levegőt és a napsütést. Az udvari beálló biztosítja az autók biztonságos parkolását. Az ingatlan világos és modern kialakítású, így mindenki megtalálja benne a számítását. A fűtés hőszivattyúval történik, így az energiaköltségek alacsonyak lesznek. Az ingatlan a Mogyoród egyik legjobb lakóparkjában található, ahol a környék ellátottsága kiváló. A környék biztonságos közlekedés sem okoz problémát, hiszen a Gödöllői út mellett található, így az autóval közlekedőknek Budapest 25 percre van. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így azoknak sem kell aggódniuk, akik inkább a tömegközlekedést részesítik előnyben.

Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, hiszen mindig szívesen állunk rendelkezésükre. Ne habozz, és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthessük az ingatlant!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 16 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Intor Ingatlan Powered By RH
Kapcsolattartó: Salétros Dániel
Hirdető telefonszáma: +36206615300
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: