Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kazincbarcika 
Kazincbarcikán Csokonai utcában 3 szobás, 75nm-es erkélyes lakás 

Hivatkozási szám: 5647461
Ingatlan adatai
Irányár: 24 400 000 Ft
Típus: lakás (panel)
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 6
Részletes leírás
Kazincbarcika központi részén a Csokonai utcában 3 szobás, gardróbos, tágas konyhával rendelkező 75m2-es, erkélyes lakás eladó,liftes épületben. Csok Plusz-ra alkalmas!
Az ingatlan a 6. emeleten található kiváló elrendezésű, tágas terek jellemzik, napfényes otthon nagyobb családok részére is. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. A víz és szennyvíz vezetékek megújultak.
A nyílászárókat hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fűtést és a meleg vizet a távhő szolgáltatja. A fürdőszoba három éve lett felújítva mennyezetig csempézett.
Az erkély járólappal burkolt, szobák laminált padlóval, előszoba parkettával, fürdőt és a WC-t pedig járólappal burkolták. A szobák falai festettek, két nagyobb szoba keleti, a konyha és kisebb szoba nyugati fekvésű.

A lakáshoz közös tároló tartozik. A lakóközösség csendes segítőkész A közelben megtalálható: kisebb és nagyobb bevásárlásra alkalmas boltok gyógyszertár, orvosi rendelők, posta, buszmegálló,bölcsöde, óvoda, iskola, játszótér,drogéria
Keressen bátran!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 4 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Prémium Ingatlancentrum Ingatlanközvetítő, becslő és forgalmazó Kereskedelmi Korlátolt Felelelősségű Társaság
Kapcsolattartó: Csaba Onodi
Hirdető telefonszáma: 0630 136-4804
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: