Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Debrecen 
 

Hivatkozási szám: 5651400
Ingatlan adatai
Irányár: 47 900 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: -
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
Debrecenben, a Vámospércsi út közelében közel egy hektáros terület eladó!

Amennyiben Ön egy olyan ingatlant keres, amely az értékállóság és a fejlődési lehetőségek mellett kiemelkedő ár-érték arányt is kínál, úgy ezt az ajánlatot ne hagyja ki! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megismerhessen egy valóban egyedi befektetési lehetőséget!
Nem csak a mérete és ára teszi különlegessé ezt az ingatlant, hanem az a potenciál is, amit a jövőbeli fejlesztések szempontjából kínál. A vételárat és a négyzetméterárakat figyelembe véve elmondható, hogy egy rendkívül vonzó ajánlatról van szó a piacon, amely hosszabb távon megalapozhatja a befektetők sikerét.
A helyszín maga ideális választás azok számára, akik a város zajától távol, mégis elérhető távolságban keresnek befektetési lehetőséget. Az ingatlan területe alkalmas lehet különböző projektek megvalósítására, legyen szó akár építési területekről, mezőgazdasági területekről vagy más, speciális igények kielégítésére szolgáló felhasználásról.
A terület adottságai és fekvése kiváló alapot nyújtanak azoknak, akik hosszú távú befektetési céllal közelítenek az ingatlanhoz. A nagy méret és az elérhető négyzetméterár különleges kombinációt biztosít, mely ritkán fordul elő a piacon, így a gyorsaság meghatározó lehet a döntési folyamatban.
További információ: Póvik Imre, Telefon: 20/418-3677

Referencia szám: TK055638
További adatok
Telekterület: 9 317 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Debrecen, Csapó
Kapcsolattartó: Póvik Imre
Hirdető telefonszáma: +36204183677
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: