Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Mezőhegyes 
 

Hivatkozási szám: 5666903
Ingatlan adatai
Irányár: 8 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 3
Építés éve: 1960
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Mezőhegyes központjában, akár több generációs lakóházként, üzlethelyiségként, vagy egyszerre mindkét célra is hasznosítható, jól megépített, felújításra szoruló épület eladó.

Az ingatlan 130m2-es lakótérrel rendelkezik, melyet tágas terek jellemeznek. A szobák legnagyobbika 45m2, így a helyiségek méretükből, és a számos ablakból adódóan, könnyen kisebb szobákra is oszthatóak. Elrendezése és két bejárata lehetővé teszi az ingatlan két generációs lakóházzá, vagy lakóházzá és üzletté való felújítását is. Jelenlegi elrendezésében a házat 3 szoba, egy hall, egy ablakos konyha, fürdőszoba, wc, és egy közlekedő helyiségek alkotják.

A ház állapotát tekintve felújításra szorul. A belső terek műszaki és esztétikai felújítása indokolt, azonban így új tulajdonosa saját igényei szerint alakíthatja ki a belső tereket, anélkül, hogy a vételárban a más ízlése szerint elkészült felújításokat meg lenne szükséges térítenie. Az épület külső homlokzata kisebb felújítást igényel, a tető pala fedésű.

Az épülethez 1519m2-es, méretes telek tartozik, mely pihenő, sütögetőhely, játszótér, veteményes, díszkert számára is bőséges helyet kínál. Gépkocsibeállás telken belülre több autó számára is megoldott. A ház mögött egy kb. 35m2-es melléképület is megtalálható, mely felújítandó állapotú, garázsként, műhelyként, tárolóként is felújítható.

A környezet központi, jó ellátottságú, ami miatt a ház üzletnek, vendéglátóhelynek is remek választás. Oktatási intézmények, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. A 3 percre található buszmegállóból Mezőkovácsházával, Gyulával és Szegeddel is biztosított az átszállás nélküli összeköttetés.

Irányár: 8,9 M Ft

Irányár: 8900000 Ft

Referencia szám: HZ031991
További adatok
Telekterület: 1 519 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Corvinnegyed
Kapcsolattartó: Borbély Ádám
Hirdető telefonszáma: +36306317883
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: