Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Mocsa 
 

Hivatkozási szám: 5667055
Ingatlan adatai
Irányár: 200 000 000 Ft
Típus: egyéb ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 1 260 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított
Szobák száma: -
Építés éve: 2018
Szintek száma: -
Részletes leírás
Mocsa Boldogasszony pusztán, lovas udvarház raktárakkal, nagy területtel, bővítési, fejlesztési lehetőségekkel eladó!
A telek területe összesen 23.345 m2, kivett gazdasági épület, udvar besorolású. A telek beépített területe 1.260 m2, mely 4 lakóépületből és 3 raktár épületből áll. A lakóépületek kiválóan hasznosíthatóak munkásszállóként vagy falusi turizmusra szálláshelyként. Három lakóépületben, 621m2 területen, összesen 26 szoba és 3 vizes blokk került kialakításra, a negyedik épületben pedig, mely 200m2 alapterületű, 2 nappali, 8 szoba és 8 fürdőszoba található. A 3 raktárépület összesen 436m2.
A telek beépíthetősége 30%, építménymagasság maximum 7,5 méter. A terület megosztható, legkisebb kialakítható terület 3000m2.

A környező erdő és tavak vonzzák az aktív kikapcsolódásra vágyókat, így például egy kalandpark és panzió kiépítése esetén, a gyors megtérülés garantált!
Tulajdoni lapon, kivett gazdasági épület, udvar. 1/1 arányú, céges, tehermentes tulajdon, azonnal birtokba vehető. A vételár bruttó, a cég nem áfás.
M219187
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Referencia szám: M219187-ITV
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Takács Zsuzsanna
Hirdető telefonszáma: +36304953819
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: