Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonkenese 
Kikötő u. 

Hivatkozási szám: 652147
Ingatlan adatai
Irányár: 130 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 436 m2
Fűtés: gáz
Állapota: -
Szobák száma: 5+8
Építés éve: 1980
Szintek száma: 2
Részletes leírás
A Balaton északi partján festői szépségű, természetes élővilágú öbölben, hajók kikötésére, tárolására alkalmas 1392 nm-es dupla telken, 222 nm alapterületű, 436 nm összterületű kétszintes családi ház áron alul eladó.

Budapest az M7-es irányában könnyen megközelíthető, kb. 100 km, a városközpont, vásárlási lehetőségek és egyéb szolgáltatások pedig mindössze 1 km-re találhatóak. A közelben találhatók: ABC, ATM, autópálya, bölcsőde, óvoda, iskola, étterem, gyógyszertár, játszótér, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, park, piac, posta. A csendes kisváros egész évben kiváló programokat szolgáltat az ott lakók számára.

Az udvar parkosított, gyönyörűen gondozott, melyen belső tó – gazdag állatvilággal és telepített növényzettel –, és szalonnasütő is található. A vízpart közvetlenül a háztól elérhető, ahol saját stégjéről horgászhat, fürödhet a Balatonban, és akár csónakjának, vitorlásának tárolására is lehetősége nyílik. A telek 32 m szélességben kapcsolódik a vízparthoz.

A ház jó állapotú, úszóalappal rendelkező, masszív tégla - kő építmény, 1980-ban nyerte el végleges formáját, lapos tetős, mely igény esetén akár be is építhető. A három külön bejárat kiváló lakhatást biztosít több generáció számára is. A ház a telken belül körbejárható.
Az alsó szinten (222 nm) 2 napfényes nappali, 4 szoba, 2 fürdőszoba, 2 konyha, étkező, 1 WC, garderobe, közlekedő, hatalmas terasz és garázs, a felső szinten (214 nm) 1 tágas, napfényes nappali, 4 szoba, 1 konyha, étkező, 1 fürdőszoba, 1 WC, garderobe, közlekedő és erkély található.
A felső szinten lévő nagy erkélyről és egyben a nappaliból is gyönyörű panoráma tárul elénk a Balatonra, másik irányban pedig a Soós-hegy látványában gyönyörködhetünk.
A ház szinte minden szegletéből csodás panoráma nyílik a Balatonra, azon belül is a Tihanyi-félszigetre illetve a déli partra. Óriási kertje páratlan hangulatot eredményez mind a nyári mind pedig a téli hónapokban, az örök panoráma pedig csak hab a tortán.

A ház összkomfortos, a fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázkazán biztosítja, melyek külön kazánház helyiségben kerültek elhelyezésre. Mindkét kazán üzemképes, jelenleg a gázkazán van használatban, mely a melegvíz ellátását is biztosítja az egész háznak.
Az ingatlan minden közművel (víz, gáz, villany, csatorna) ellátott.

Az épület többféle vállalkozás folytatására is alkalmas lehet, emiatt kiváló befektetési lehetőség. Használható családi háznak, nyaralónak, üdülőnek, vendégháznak, idegenforgalmi, vagy egyéb üzleti célra. A kialakítása (kisebb módosításokkal) megengedi akár étterem működtetését, akár üdültetés, turizmus, vendéglátás folytatását, vagy irodák, üzletek üzemeltetését.

Ár: 130 M Ft.

Érdeklődni:
Györgydeák Ivó
06-70/562-3669
További adatok
Telekterület: 1 392 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
étkező, amerikai konyha, panoráma, beépített konyhabútor, telefon, gardrób, vízórás, garázs, terasz, internet, parkettás, kábeltévé, kert, melléképület, erkély, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Györgydeák Ivó
Hirdető telefonszáma: 06-70/562-3669
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: